Om tilgangen

Crooked Toon Art:
Bagved begrebet ligger stilarterne: Surrealisme, cartoon art, expressionism og figurative maleriske og illustrationsmetoder.

Toon skal forstås som i carTOON: Toon begrebet kan kort fortælles at omkredse de tegnede/illustrerede figurers adskillelse fra rigtige mennesker i film og TV, hvor tegnede billeder blandes med film.

Jeg bruger begrebet Crooked Toon Art . Hvor jeg arbejder med at infiltrere tegneseriefigurer og menneskelige figurer i hinanden som surrealistiske skabninger, der kan spejle sig i hinanden og låne frit af hinandens karaktertræk. 

Definition of crooked:
Webster Dictionary:
* Not straight: a crooked road. Your tie is crooked.
Urban Dictionary:
* A thief, a criminal, a crook or a dishonest or immoral person in a position of authority who abuses his/her power. 

Der arbejdes i begrebet med kontraster i mellem de 2 figurtyper samt i mørke og lys, hvor begrebet Crooked dækker over noget der er bøjet og twistet, samt befinder sig i skyggeområdet mellem lys og mørke. Der arbejdes med humorelementer fra sort humor, slapstick og platheder. Humor hvor lys og mørke samt Crooked Toon Art elementer komplimenterer hinanden og skaber dynamik. Man kan se de mest markante og tydelige eksempler på den stilart i mine illustrationer og oliemalerier her på hjemmesiden.

Se mere

Kontakt mig for opgaver, forespørgsler og udstillinger af kunst

E-mail: mail@sigart.dk

Telefon: 2026 3631