Robert Sigaard: En digital designer der tegner

SigArt arbejder med visualisering igennem digital design, animationer, Illustrationer, tegning og kunst. Bag virksomheden er, Robert Sigaard. Uddannet som illustrator på Seminariet For Formgivning (DK), Colchester Institute og art (UK) samt indenfor digital kommunikation på IT-Universitetet (Cand.it). Robert har over 15 års erfaring med at arbejde med illustration og digital formidling på bl.a. Teknologisk Institut, hvor han har arbejdet for små og mellemstore virksomheder samt større organisationer med User experience, digitale projekter samt som illustrator og grafisk facilitator. 

Robert arbejder dagligt med illustrationer, grafik, kunst og formidling. Fokus, som illustrator og billedkunstner, er på den gode historiefortælling, samt kontraster i figurer og billedflader. Han udvikler billeder med figuren i centrum. Han er skrap til at knække koderne i budskaberne så de bliver mere forståelige for modtageren. Det skaber stærk formidling og nye fortællinger for virksomhederne der arbejdes med.

SigArt har denne grundlæggende vision: At afkode kompleksitet og skabe tilgange visuelt og digitalt så brugere og kunder lettere kan forstå det komplekse og herigennem at skabe fælles forståelse, oplevelser og dialog.

SigArt arbejder med dette felt igennem Illustration, grafik, digital design og kunst, se eksempler i gallerierne her på www.sigart.dk.

Grafisk facilitering: SigArt arbejder med grafisk facilitering til at udvikle forretningsmodeller, koncepter og strategier. Ved at arbejde visuelt i sin udviklingsproces sørger man for at skabe fælles forståelse samt at det visuelle bryder barrierer imellem mennesker og fordrer en kreativ og formidlende tilgang til sin udviklingsproces. Læs mere om tilgangen på: www.denligelinje.dk.

SigArt arbejder ofte sammen med partnere og kollaborationer med andre konsulenthuse, bureauer mv. så skriv gerne med nye muligheder for kollaborationer og/eller samarbejder.

Tidligere kunder: BEWI, Gentofte kommune, Centralbibliotekerne, Martec, InVio, Teknologisk Institut, Aalborg universitet, Living House copenhagen, Journalist: Georg Julin, Forfatter/journalist: Tina Varde

Skriv til mig på: mail@sigart.dk
Eller ring på: 20263631

Se følgende gallerier for eksempler:

Webvideoer

Grafik

Bøger og magasiner

Illustrationer

Kunst - Maleri og skulptur

Kunst til børn

Skriv til mig på: mail@sigart.dk
Eller ring på: 20263631

Du kan også skrive til mig via min kontaktform:

powered by Typeform