Robert Sigaard: En digital designer der tegner

SigArt arbejder med visualisering igennem digital design, animationer, Illustrationer, tegning og kunst. Bag virksomheden er jeg, Robert Sigaard. Jeg er uddannet som illustrator på Seminariet For Formgivning (DK), Colchester Institute og art (UK) samt indenfor digital kommunikation på IT-Universitetet (Cand.it). Jeg har over 10 års erfaring med at arbejde med illustration og digital formidling på bl.a. Teknologisk Institut, hvor jeg har arbejdet for små og mellemstore virksomheder samt større organisationer med user experience, digitale projekter samt som illustrator og grafisk facilitator. 

Jeg arbejder dagligt med illustrationer, grafik, kunst og formidling . Jeg går, som illustrator og billedkunstner, op i historiefortælling, samt kontraster i figurer og billedflader. Jeg udvikler billeder med figuren i centrum. Jeg er skrap til at knække koderne i budskaberne så de bliver mere forståelige for modtageren. Det skaber stærk formidling og nye fortællinger for virksomhederne jeg arbejder med.

SigArt har 3 hovedben der udspringer fra den samme vision: At afkode kompleksitet og skabe tilgange visuelt og digitalt så brugere og kunder lettere kan forstå det komplekse og herigennem at skabe fælles forståelse, oplevelser og dialog.

SigArt arbejder med dette felt igennem 3 ben:
1. Illustration, grafik og kunst, se eksempler i gallerierne her på www.sigart.dk.
2. Digital storyline: Digital strategi, udvikling og storytelling.
3. Den lige linje: Grafisk facilitering og kunst og illustrationer til magasiner, publikationer og kunst.

Digital strategi, udvikling og storytelling: SigArt udvikler digitale platforme og koncepter med hovedfokus på målgruppen, kernefortællingen og helheden i oplevelsen og den strategi der ligger bag udviklingen af de enkelte platforme og kundetilgange. Igennem denne tilgang får kunderne en helstøbt oplevelse og forståelse for din virksomhed og budskaber. Læs mere om tilgangen på: www.digitalstoryline.dk.

Grafisk facilitering: SigArt arbejder med grafisk facilitering til at udvikle forretningsmodeller, koncepter og strategier. Ved at arbejde visuelt i sin udviklings proces sørger man for at skabe fælles forståelse samt at det visuelle bryder barrierer imellem mennesker og fordrer en kreativ og formidlende tilgang til sin udviklingsproces. Læs mere om tilgangen på: www.denligelinje.dk.

Jeg arbejder ofte sammen med partnere og kollaborationer med andre konsulenthuse, bureauer mv. så skriv gerne med nye muligheder for kollaborationer og/eller samarbejder.

Tidligere kunder: Gentofte kommune, Centralbibliotekerne, Martec, InVio, Teknologisk Institut, Aalborg universitet, Living House copenhagen, Codan, Clever Coffee, psykiatrifonden, Fødevarestyrelsen, Journalist: Georg Julin, Forfatter/journalist: Tina Varde

Eksempler:

Webvideoer

Grafik

Bøger og magasiner

Digitale illustrationer

Surrealisme i olie

Kunst til børn

Skriv til mig på: mail@sigart.dk
Eller ring på: 20263631

Du kan også skrive til mig via min kontaktform:

powered by Typeform